Феновете на спорта ще могат да проследят всичко най-интересно от тенис турнира в специалната секция на сайта

От 3 до 10 февруари столицата ни е домакин на тенис турнира Sofia Open 2019, а Gong.bg ще изненада читателите си с възможността да спечелят билети за грандиозната надпревара. Спортните фенове ще могат да проследят и всичко най-интересно от надпреварата в специалната секция, посветена на надпреварата.

Юлиан Вергов и Маги Джанаварова – посланици на Sofia Open 2019 (ВИДЕО)

Всеки читател на Gong.bg може да получи уникалната възможност да гледа състезанието на живо, като спечели един от три двойни билета, които важат за целия турнир. За целта е необходимо потребителите да се регистрират на страницата https://gong.bg/igra до 31 януари включително. Тримата победители ще се определя чрез жребий на случаен принцип измежду всички, взели участие в играта и ще бъдат обявени на 1 февруари.

В турнира в София участие са потвърдили 7 играчи от Топ 30 на ранглистата на АТР, както и бившият номер 3 и носител на 3 титли от Големия шлем Стан Вавринка. Феновете на тениса в България ще видят още шампиона от младежките финали на АТР Стефанос Циципас (номер 15, шампиона от последния Мастърс 1000 турнир за 2018 г. и номер 11 в световната ранглиста Карен Хачанов, номер 21 Николоз Басилашвили, номер 28 Фернандо Вердаско и номер 29 Гаел Монфис. С “уайлд кард” пред собствена публика в основната схема ще се представят и българските надежди Димитър Кузманов и Адриан Андреев.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите един от три двойни билета за турнира Sofia Open 2019, който ще се излъчва директно по DIEMA XTRA, както и в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.