Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Георги Милков поставя кулинарния финал на седмицата в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Журналистът ще изненада своите гости Адриана Гюзелева, Маргарита Хранова, Мария Пръмова и Петър Стоянович с  концепция на своята вечеря, която е изпълнена в духа на България на три морета. Кулинарните граници на неговата България обаче ще са по-широки и от границите на българското царство и ще включват елементи от левантийската и италианската кухня.

Като ветеран в “Черешката на тортата” Георги Милков ще си постави няколко лични предизвикателства в кухнята, като решава да направи ястия без месо, макар да признава, че е “месоядец” и да ползва продукти, които досега не е използвал. Това обаче няма да го затрудни и той ще се справи в кухнята блестящо.

Салата от цвекло, боб в гърне и десерт от тиква със сос от салеп, приготвян от нишесте от грудката на дива орхидея, се редуват между спомените и разказите на дългогодишния журналист, обиколил света и разказал безброй човешки и политически истории. Изненадата за гостите му е албум със снимки от дните, прекарани заедно през седмицата, които е успял да направи между кулинарните изяви на групата.

Как ще оценят гостите неговата вечеря? И кой ще е стане носител на титлата “Домакин на седмицата”? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес