На групата предстои национално турне, което включва над 20 града

Момчетата от D2 представиха в събота вечер клипа на новия си сингъл, озаглавен „Марс“. Музиката и аранжиментът са на групата, текстът е на Руши Видинлиев, с когото работиха и по предишния сингъл -  „Егоист”.

„Всичко тръгна от песента, която създадохме преди две години, а мелодията, темпото и цялата атмосфера от музиката вероятно са вдъхновили автора на текста да се сети за думата „Марс”. И от там вече всичко придоби смисъл”, каза музикантът от D2 Димитър Кърнев за решението за заглавието на песента.

Режисьор на клипа е Валери Милев.

„Зад видеото стои немалък екип. Няколко десетки човека работихме в продължение на няколко дни в Националната обсерватория в Рожен”, коментира още Кърнев в ефира на предването "Плюс-Минус. Коментарът след новините".

„Песните ни стават някак по-мелодични без да се губят китарното и рокендрол звучене и това супер ме кефи. Става някакъв хибрид между неща, които много харесвам”, каза вокалистът на D2 Деян Каменов – Дидо.

На групата им предстои национално турне, което включва над 20 града. Във всеки от тях ще бъде представена и новата им песен „Марс”.

Целото интервю гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.