Изящният тоалет в бяло е съчетание от две части

Никол Шерцингер се довери на българска дизайнерка при избора си на тоалет за събитие. Изпълнителката изглежда зашеметяващо с рокля на Невена Николова, пише vesti.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting ready for the 🎤💃🏾🎶

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Изящният тоалет в бяло е съчетание от две части - дантелен корсет и дълга феерична пола.

Новината съобщи самата Невена, която сподели снимка на Шерцингер в профилите си във Facebook и в Instagram. От няколко години тя има бутик в Лондон, а преди това е била и в Париж. Тоалети с марката ѝ притежават дами от цял свят.

Елизабет Хърли облече рокля на Невена Николова (СНИМКИ)

Модели, облечени с нейни тоалети, са заставали и пред известния британски фотограф Джон Суонъл, направил официалните снимки за Диамантения юбилей на кралица Елизабет II през 2012 г., както и първата официална снимка на лейди Даяна и синовете ѝ – принцовете Уилям и Хари.

Невена е обличала звезди от хитовия сериал "Имението Даунтън", както и кралски особи. Именно тя създава някои от тоалетите за гости на сватбата на Пипа Мидълтън - сестрата на херцогиня Кейт.

Дизайнерката уши два от най-впечатляващите тоалети на първата дама Десислава Радева, с които тя се появи в Брюксел през май 2017 г. и във Виена в началото на 2018 г.

На посещението си при кралица Елизабет II Радева отново беше с тоалет на NEVENA.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.