Припомнете си преживяванията на Мисис България 2013 в риалитито от 18.00 ч. по NOVA

Мисис България 2013 Александра Милтенова заменя изискания си живот с изпитанията на селския труд, а едно обикновено момиче влиза в нейните обувки в  риалити експеримента "Мис Пепеляшка” тази неделя от 18.00 ч. по NOVA. Най-красивата омъжена жена за 2013 разменя мястото си Мария Гаврилова от село Разград, община Вълчедръм. Срещата на техните противоположни реалности провокира любопитни ситуации и житейски равносметки.

Александра Милтенова, която в дома си има диаманти, а в гардероба – рокля, с която Моника Белучи е била на червения килим, заменя бляскавия свят с кал, оборска тор и непоносима смрад. Далеч от представата за еко туризъм е престоят й на село, където тя е посрещната с каруца и впряг от една конска сила. Сред изпитанията за нея са особеностите на външния нужник, разфасоването на агнешко за великденската трапеза и грижите за 37 породисти крави. 

Същевременно Мария, свикнала с тежката работа и момчешките си дрехи, попада в лукс "като в приказките”. При нея трансформацията включваше посещения в столични молове, сблъсък с имената на световни дизайнери и изкуството да управлява бюджет от 500 лева дневно. 

Какво се случи с Александра и Мария по време на тяхната размяна, може да си припомните днес от 18.00 ч. по NOVA.