Не пропускайте екшън-фантастиката на тази вечер от 21.50 ч.

Амбициозният проект на Paramount по една от най-култовите манга поредици “Дух в броня“ ще се излъчва тази събота от 21.50 ч. по NOVA. Режисьор на придобилата международна слава лента е Рупърт Сандърс, а сценаристи - Джейми Мос и Уилям Уилър. Главната роля се изпълнява от холивудската изкусителка Скарлет Йохансон, която се превъплъщава в единствения по рода си хибрид между човек и киборг.

Въпреки първоначалните резерви за избора на главната актриса, една от които е, че не е японка, режисьорът на оригиналния Ghost in the Shell (1995) е на съвсем друго мнение. “Вярвам, че Скарлет Йохансон е най-подходящият избор за ролята на Мойра“, коментира Мамору Оши. За преoбразяването й в нея Скарлет не носи перука в нито една от сцените, а специалният й термо костюм е изработен изцяло от силикон.

“Дух в броня“ разказва фантастичната история на единствения по рода си хибрид - Мойра, която е ръководител на елитната част “Отдел 9”. Работата на “Отдел 9” е да се противопоставя на най-опасните престъпници и екстремисти. Сега тя ще трябва да се изправи пред враг, чиято единствена цел е да унищожи всички разработки на кибертехнологии в компанията, създала Майора. Но преди всичко ще трябва да разбере истината за нейното съществуване.

Не пропускайте развръзката в хитова екшън-фантастиката „Дух в броня“ тази събота от 21.50 ч. по NOVA.