Гледайте напрегнатия трилър от 22.00 ч.

Лиъм Нийсън ще остави зрителите отново без дъх в телевизионната премиера на филмовия хит “Билет за отвъдното“ днес по NOVA. Почитателите на трилъра ще могат да гледат завладяващата история на неговия герой от 22.00 ч. Номинираният за “Оскар“ актьор влиза в кожата на бившия полицай Мат Скъдър, чиято история някои читатели ще разпознаят от бестселъра на Лорънс Брок.

Сценарият е дело на Скот Франк, който получава първата си номинация за “Оскар“ още през 1998 за работата си в криминалната драма “Извън контрол“. По-късно той затвърждава успеха си със сценариите си за “Специален доклад“ от 2002 и екшън-фантастиката “Логан: Върколакът“ през 2017. Затова не е и изненада, че Скот Франк сяда и на режисьорския стол, приемайки изцяло отговорността за реализирането на екранизацията на историята.

Частният детектив Мат Скъдър е нает от наркобос, за да открие кой е отвлякъл и убил жена му. Героят на Нийсън е бивш полицай от Ню Йорк, който все още няма лиценз за своята настояща дейност като работи извън границата на закона. Когато Скъдър се съгласява да помогне на кокаиновия трафикант в издирването на убийците, той разбира, че това не е нито първият, нито последният подобен случай.

Не пропускайте “Билет за отвъдното“ днес от 22.00 ч. по NOVA.