Гледайте новото видео на фондацията

В новото видео на финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. - "Живот със Синдром на Даун" те разказват своята история в рисунки. Какво се е случило след раждането на дъщеря им Микаела, която е със синдром на Даун, както и какво ги е провокирало да учредят фондацията? 

Силви и Краси показват, че "Животът може да е такъв, какъвто сам решиш, да го изживееш". Показват и че въпреки трудните ситуации, в които човек може да попадне, не може да бездейства. Двамата решават да се борят не само за по-доброто бъдеще на своята дъщеря, но и за промяна в отношението, нагласите и предразсъдъците към всички хора със синдром на Даун.

Всичко това се случва благодарение на силния старт и шанса, който получават от ПРОМЯНАТА, както и на подкрепата на хиляди хора, близо 80 000 от които са и вече техни последователи в социалните мрежи. 

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за пета поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на над 90 000 деца и младежи от цялата страна.