Не пропускайте превъплъщението на Милко в Алла Пугачова в понеделник, 4 март, от 20.00 ч. по NOVA

Безспорно, Милко Калайджиев е един от най-колоритните участници в новия сезон на "Като две капки вода". Още в самото начало на шоуто изпълнителят трябваше да направи голяма саможертва, а именно да се раздели с мустака си, който поддържа от 35 години.

"Децата ми казаха: тате, това не си ти. Да, наистина не съм аз", споделя Милко за реакцията на синовете му в интервю с Венелина Стоянова за Vesti.bg.

В момента Милко Калайджиев е с изкуствен или бутафорен мустак, както самият той го нарича. Така ще бъде, докато не му порасне истински след края на предаването.

Рекорден брой зрители на старта на новия сезон на "Като две капки вода"

Кой беше най-големият ти мотив да участваш в шоуто? Преди време в свое интервю сподели, че трудно са те убедили да го направиш.

 Да, така беше, но аз съм играл в два или три филма, обичам да влизам в роли и си казах защо да не се пробвам, кога друг път ще ми се отдаде такава възможност. Това нещо ме мотивира, а и смятам, че съм добър актьор.

Тита е победител в първия лайф на “Като две капки вода“

Как оценяваш първото си преобразяването в "Като две капки вода" в Тото Кутуньо?

Много хора мислят, че съм бил притеснен, но аз не бях смутен, просто такъв е образът и аз се постарах да бъда точно като Кутуньо. (Вижте във видеото горе)

За отличното си представяне на сцената Милко разчита най-вече на гласа си, а след това и на жестовете и сценичното поведение.

"Като две капки вода" за Милко Калайджиев е едно голямо забавление, такова се превръща и за зрителите, които тепърва ще видят невероятни трансформации на в шоуто.

Червеният бутон не плаши певеца и той е готов да се превъплъти във всякакви образи, а следващият понеделник за първи път ще бъде жена. Милко ще изпълни песен на Алла Пугачова и обещава да бъде много интересно.

Цялото интервю четете на Vesti.bg.

Не пропускайте превъплъщението на Милко в Алла Пугачова в понеделник, 4 март, от 20.00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целитъе епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY