В новите епизоди на революционното риалити прескачат искри, но ще чуем ли заветното „Да“?

Неочаквани изненади и огромно вълнение ще преживеят участниците в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“. На прага на най-голямото приключение в живота си се намира най-зрялата двойка във формата – Таня и Светозар. Емоциите вземат превес в сватбения ден на Василена и Никифор, когато погледите им се срещат за първи път. Ще чуем ли четири пъти заветното „Да“ и коя от булките ще остане изненадана от младоженеца, не пропускайте да разберете в революционното телевизионно риалити, във вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.

Треньорката по художествена гимнастика Таня е обзета от трепетно вълнение, а бъдещият ѝ съпруг Светозар няма търпение да погледне за първи път очите на дамата, която експертите на предаването са избрали за него. Двамата младоженци са загубили най-скъпите хора до сърцето им, но сега са готови да дадат втори шанс на любовта. Сълзи, този път от радост, вълнение и позитивните емоции завладяват гостите и бъдещото семейство. Въпреки че застават пред олтара за втори път, двамата младоженци нямат търпение да направят отново крачката към своя нов живот. Как ще реагира Светозар, когато види булката за първи път и дали историята им ще завърши с хепи енд, не пропускайте в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“.

„Искам и човекът, с когото ще бъда, да може да е отворен към мен и да бъде искрен, особено за нещата, които трябва да решаваме заедно – като семейство“, разкрива слeдващият младоженец Никифор. Емоциите вземат превес в сватбения му ден със самотната майка Василена. Ще отговори ли младоженецът на високите очаквания на булката и дали двамата ще изберат продължат съвместно приключението „Женени от пръв поглед“?

Междувременно най-младата двойка, която мина под венчилото в социалния експеримент, с радост посреща светлото утро на първият ден от брачния им живот. Въпреки различните си религии, Ивана и Мерал откриват безброй общи неща помежду си и все повече започват да се харесват. За двойката предстои романтично сватбено пътешествие в Мадрид, където ще разгледат знакови за града забележителности.

Не пропускайте да проследите вълненията на участниците в най-важния ден от съвместния им живот във втория сезон на „Женени от пръв поглед“ – всеки вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.