Не пропускайте революционното риалити тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Истински ураган от противоречиви емоции  изпълва третата двойка в „Женени от пръв поглед”, която ще мине под венчило тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. „Искам и човекът, с когото ще бъда, да може да е отворен към мен и да бъде искрен, особено за нещата, които трябва да решаваме заедно – като семейство“, разкрива младоженецът Никифор, който не може да потисне своите емоции. Проблем с дъщеря ѝ пък изнервя допълнително в сватбения ѝ ден самотната майка Василена, която не крие своите големи изисквания към бъдещия си жених. Дали ще успее да се наслади на събитието? Ще отговори ли младоженецът на високите очаквания на булката и дали двамата ще изберат продължат съвместно приключението „Женени от пръв поглед“?

Междувременно, след първата брачна нощ, Таня и Светозар са в изключително добро настроение и се готвят за своето сватбено пътешествие в Йордания. Мерал и Ивана вече се наслаждават на своя меден месец в Мадрид, откривайки много общи неща помежду си. Щастливият младоженец замисля нова изненада за своята половинка. Каква ли ще е тя?

Гледайте „Женени от пръв поглед“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.