Гледайте драмата „Мечтател“ от 13.00 ч. и романтиката „Кънки с остър връх: Огън и лед“ от 15.00 ч. днес по NOVA

Истории за истински приятелства и ново начало, невероятни приключения и романтични преживявания очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От  13.00 ч. холивудските звезди Кърт Ръсел и Дакота Фанинг ще докажат смисъла от втория шанс в драмата „Мечтател”. Героят на Кърт Ръсел е убеден, че тежко ранен кон заслужава да бъде спасен. Той и дъщеря му Кале (Дакота Фанинг) осиновяват болното животно и го спасяват от предишния му собственик, който го тормози ежедневно.  Пристигането на кобилата във фермата на Крейн е голяма възможност баща и дъщеря да възстановят своите отношения. Въпреки тежката контузия животното получава шанса да се върне на хиподрума като състезателен кон благодарение на помощта и любовта на семейството.

Кино маратонът продължава в 15.00 ч. Франча Райса се завръща на ледената пързалка отново в четвъртата част на романтичната комедия „Кънки с остър връх: Огън и лед“ по NOVA. Нейната героиня Алекс Делгадо отново е на върха във фигурното пързаляне, когато е принудена да спре своята състезателна кариера заради контузия на нейния партньор. Тя се оттегля и започва да преподава, но се появява сексапилният Джеймс Макинси, който мечтае на бъде неин партньор. Първоначално тя му отказва, но самоувереният Джеймс не е готов да отстъпи. Ще успее ли да я амбицира да  се завърне на леда?

Не пропускайте драмата „Мечтател“ от 13.00 ч. и романтичната комедия „Кънки с остър връх: Огън и лед“ от 15.00 ч. днес по NOVA.