Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVА

С много емоции, вълнение и страхотни печалби ще запомнят участието си в Национална лотария поредните късметлии. Играта „На крачка от късмета“ в шоуто на 16 март по NOVA зарадва Фатма Камберова от град Пещера с разкошен автомобил Fiat Tipo. Късметлийката достигна до сцената на богатството благодарение на билет „Лото+ 2019“.

„Не очаквах да спечеля. Това е късмет“, каза Фатма, след като се настани удобно в новата си кола. Монети с номера 11, 1, 8 и 6 изстреляха щастливката към стилното возило. Фатма сподели, че си купува лотарийни билети по 2-3 пъти в месеца. Има двама познати, които са печелили суми в размер на 50 000 и 100 000 лева.

Радмила Станимирова от Радомир и Моника Цветкова от София премериха сили в играта „Сейфове“. Радмила беше в студиото благодарение на билет „Лото+ 2019“, но сподели, че най-много харесва „Кеш Кръстословици“ и „Американско бинго“. Билет „Casino 7777” доведе Моника в шоуто.

Радмила започна играта със символ „Х“. Нейната опонентка побърза да отвори сума в размер на 6000 лева.  Двете участнички със замах отвориха страхотни печалби. Останаха три сейфа - с два хикса и една сума от 7000 лева. Моника посочи сейф номер 6, където се криеше единият червен символ „Х“, а Радмила отвори паричната печалба. Така последният хикс остана за Моника, която си тръгна с 5500 лева.

Радмила получи възможността да утрои печалбата си от 26 000 лева със златните сейфове. За съжаление, с избора си на сейф 3, тя попадна на символ „Х“ и реши да спре играта си с тази сума.

Станимир Караиванов от Стара Загора е големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Числото 48 му предостави възможността да играе за забележителния джакпот в размер на 2 400 000 лева.

Щастливецът беше в предаването благодарение на билет „Лото+ 2019“. Колелото на късмета отреди за него сектор със сума от 150 000 лева.

Станимир игра чудесно и даде своите безупречни прогнози до четвъртата сфера, където го очакваше числото 28. Той предположи, че следващото ще е по-голямо, но за съжаление на петата сфера се падна 24. Участникът имаше възможност да рискува и да продължи играта си въпреки грешката, но той предпочете да спре с 20 000 лева.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVА.