Гледайте криминалната комедия тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Параноя обхваща Хамелеона след опита за покушение срещу него в новия български сериал „Господин Х и морето“. В четвърти епизод на криминалната комедия тази вечер по NOVA ще видим как той се притеснява за ценната му картината, след като е извършен обир в блока, в който живее и това ще го накара да я скрие не къде да е, а в училището, но дали това е правилното място за нещо толкова ценно?

„Господин Х и морето“ – провокиран от истински чаровни измамници

Ася Сарафова ще започне да подозира мъжа си в изневяра, за което много ще помогне и влога на Вики. В крайна сметка отново ще го отнесе синът ѝ Митко, за когото дори 6 - ще се окаже лоша оценка. Какво обаче ще направи в тази ситуация господин Христов? Дали Хамелеона има сърце? Ще разберем довечера от 20.00 ч. по NOVA.

КУЧЕТО-ЗВЕЗДА: Кой е Пешо от „Господин X и морето"?

Междувременно Симо ще разбере от родителския комитет за предстоящото ежегодно театрално представление и за него това е нова възможност да спечели пари. Обаче се налага да отнеме организацията от Невена. На какво ще е готов учителят от Финландия и коя ще е втората майка попаднала в обятията му?

Директорът Масларов ще попадне в неловка ситуация когато телевизионен екип му взима интервю. Дали саботаж или нещо друго, но женски прашки ще паднат на главата му. Как ще реагира директорът, какви въпроси ще му зададе телевизионният екип и на кого всъщност е дамското бельо, ще стане ясно довечера по NOVA.

„Господин Х и морето“ се излъчва всеки петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook