Не пропускайте революционното документално риалити тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

На финала на своя меден месец новите семейни двойки в „Женени от пръв поглед“ са изправени пред поредното сериозно предизвикателство – те ще трябва да вземат важно решение. Ще заживеят ли заедно под един покрив или краят на сватбеното пътешествие ще бъде край и на брака им?

Въпреки разногласията помежду им Мерал е готов на всякакви компромиси в името на брака си с Ивана и уверено й предлага да заживеят под един покрив, за да се опознаят по-добре. Дали обаче тя е готова за тази крачка или професионалните и личните й ангажименти ще се окажат пречка, за да приеме предложението на Мерал.

Светозар няма търпение да свие своето семейно гнездо с Таня и с вълнение прави планове за бъдещето, но ще успее ли да ги осъществи?

Опитите на най-противоречивата двойка в този сезон на риалити формата Василена и Никифор да намерят общ език за пореден път ескалират в яростен конфликт, който напряга отношенията им още повече. „Никога през живота си не искам да запознавам дъщеря си с Никифор“, категорична е Василена. Ще успее ли Никифор да я разубеди и да намери път към сърцето й, ще видите тази сряда от 22.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.