Един десерт ще остави шеф Манчев без думи този петък в 21.00 ч. по NOVA

Шеф Манчев се изправя лице в лице със собственик на ресторант. Готов ли е управителят на заведението да приеме критиките, за да спаси бизнеса си - проследете в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ този петък от 21.00 ч. само по NOVA.

Първият хотел, построен в Рудозем, е собственост на машинен инженер и съпругата му – бивша медицинска сестра, която активно помага на всички фронтове. Ресторант „Викторио“ радва своите клиенти почти 12 години, но постепенно стига до задънена улица и се нуждае от спешна помощ.

Шеф Манчев е в шок от качеството на храната. В менюто предлаганите ястия са нетипични за региона, работи се със замразени продукти, а поръчките достигат до клиентите след безкрайно чакане. Десертът на заведението успява да остави шеф Манчев безмълвен. Критиките му обаче не действат по същия начин на управителя и двамата влизат в тежък сблъсък.

Ще успее ли кулинарният експерт да запали отново огъня в ресторант „Викторио“ – вижте в новия епизод на „Кошмари в кухнята“ от 21.00 ч. само по NOVA.

Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята“ на имейл koshmari@ntv.bg

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята във Vbox7.com. 

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си