Напрежението около болестта на Пепе ескалира в челен сблъсък между доцент Банков и доктор Карагьозов

Един от най-интересните и редки медицински казуси ще бъде представен в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“. С помощта на вирус лекарите в „Св. Анастасия“ ще спасят човешки живот, предотвратявайки тежко онкологично заболяване. „Човешки живот ще бъде спасен чрез парадокс – с помощта на вирус ще възникне спонтанна регресия на болестта на пациент. Това, което може да наречем чудо, е свързано с уникалното взаимодействие на медицината с човешкото тяло“, разказват от екипа на най-успешния български медицински сериал.

Диана Димитрова: Д-р Огнянова преминава през всякакви катаклизми в „Откраднат живот”

Борбата за надмощие в болницата ще продължи със задкулисни игри, а при някои от лекарите ще прерасне в явни сблъсъци. Напрежението между доцент Банков и Христо Карагьозов ще ескалира, достигайки до преки обвинения. Несигурността в бъдещото състояние на Пепе ще върне доцент Банков към най-тежките му спомени, които ще изникнат в откровен разговор с професор Цонев. Доктор Хинова ще се превърне в жертва на доцент Мазов и машинациите му срещу Ина Фотева. Флашката с компрометиращи кадри ще се превърне в ябълката на раздора, а ползите от нея ще бъдат дивиденти за някои от силните личности в болницата.

Евтим Милошев: Плаках на сцена с детето ми в „Откраднат живот“

Ще се справи ли Пепе с битката за живота си? Как ще се развият отношенията между доцент Банков и доктор Карагьозов? Ще научите в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.  

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.