Борим се за толкова места, колкото сабя покаже, каза Симеонов

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“ (НФСБ и Средна Европейска класа) внесе документите си за участие в изборите за Европейски парламент в ЦИК.

„Имаме около 5 200 подписа и мисля, че са предостатъчни". Това каза водачът на листата на НФСБ за европейските избори и лидерът на партията Валери Симеонов по време на регистрацията на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов“ за предстоящите избори за Европейски парламент, предаде Агенция „Фокус“.

Започнаха регистрациите на партиите за евровота

„Борим се за толкова места, колкото сабя покаже. Борим да привлечем повече избиратели на наша страна, като смятаме, че ще съберем достатъчно българи, които да гласуват за хора, които вършат работа, а не които само приказват“, заяви Симеонов. На въпрос дали е готов да бъде евродепутат Валери Симеонов отговори категорично, че е готов. Във връзка с това дали има конкретни решения на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) Симеонов отговори, че това е абсурд и е просто едно политическо мероприятие. „Това е моето мнение, но все пак президентът Румен Радев има право на инициативи, на провали, на успехи и на всичко. Негова си работа“, отбеляза още той.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.