Юлия и Михаил усещат първите трепети от предстоящото събитие, избирайки сватбените си тоалети

Нова двойка непознати се включи във втория сезон на най-вълнуващия социален експеримент „Женени от пръв поглед“. Юлия и Михаил заемат мястото на разделилите се вече Василена и Никифор. Докато бъдещите съпрузи се подготвят за сватбата, младата двойка Ивана и Мерал заминават за родното място на младоженеца. Семейството на Таня и Светозар пък се изправя пред нови изпитания във връзката си.

Най-новите участници, готови да сключат брак за напълно непознат – Юлия и Михаил, открехват вратите на домовете си, за да разкрият още от своя личен свят и начин на живот. Артистичният Михаил смело заявява: „има място за жена не само в дома ми, но и в сърцето ми“, доказвайки авантюристичния си характер и желанието да се впусне в приключението, наречено „Женени от пръв поглед”. Претърпялата няколко любовни разочарования, Юлия е убедена, че ще срещне точния мъж за себе си. Ще усетят ли бъдещите младоженци първите трепети от предстоящото събитие, избирайки сватбена рокля и костюм, в компанията на най-близките си?

Младото семейство Ивана и Мерал посещават в родната къща на младоженеца в Добрич. Той няма търпение да сподели своите спомени със съпругата си и да й покаже местата, на които се е чувствал истински щастлив. Ивана ще се срещне за първи път след сватбата със своята свекърва. Ще усети ли домашната топлина и уют в родния дом на съпруга си, ще разберете тази вечер в „Женени от пръв поглед“.

Таня и Светозар ще продължат да се борят с различията в характерите си. Профилактичен преглед на Таня, ще предизвика безпокойство и стари спомени у Светозар. Ще бъдат ли причина изпитанията, през които и двамата са преминали, за още по-силна подкрепа и разбирателство помежду им, гледайте в новия епизод на „Женени от пръв поглед” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.