„Когато човек готви с желание, винаги му се получава“

Година след участието си в Hell’s Kitchen един от най-колоритните състезатели се завърна в Кухнята на Ада, вече като съдия на супите на претендентите в този сезон.

„Най-много ми хареса супата на Никола. Смятам, че трябва да се дава шанс на талантливите млади хора в България да се реализират, а той е от тези хора и смятам, че най-много заслужава победата. Силно се надявам да спечели. Не мисля, че бях толкова критична към останалите участници. Всеки си заслужи оценката, която получи. Човек трябва да се старае да изисква повече от самия себе си“, категорична бе майсторката на супите.

Тази неделя Гичка гостува в предаването „Събуди се“ и показа на зрителите каква е нейната изпитана рецепта за приготвянето на вкусна пилешка супа. „Всеки приготвя пилешката супа по свой начин, но днес ще ви покажа как я приготвям по моя. За целта ще ми трябва целина, глава лук, червена, зелена или жълта чушка, морков, картофки и филето от пилето.“

Какво е чувството да станеш родител за втори път? Има ли нещо, заради което би се отказала от готвенето? И каква е тайната съставка на нейната вкусна пилешка супа, вижте във видеото на „Събуди се“.

Актуални новини за горещото кулинарно предаване ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA