Не пропускайте шоуто за преобразявания тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

„Обичам да ми е интересно и да ми е хубаво, когато работя. „Като две капки вода” са най-добрият пример за това как се чувствам. Това са три адски наситени месеца, побъркваме се от работа, но има и много емоции. След това си изтощен, но се чувстваш много добре. Цял ден сме на работа, но когато хората се смеят и като си свършиш работата, вечер се чувстваш добре.”,  сподели Влади Априлов в „На кафе”. Сценаристът на шоуто са преобразявания е сред хората в екипа на предаването, които стоят зад някои от най-забавните моменти по време на лайв.Какви предизвикателства е замислил Влади Априлов за водещите и участниците на „Като две капки вода”, ще разберем в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Papi Hans: Няма по-голяма сцена от „Като две капки вода“

Следващата седмица Дичо ще плува в свои води със ZZ Top, а Милко Калайджиев ще се върне в младежките си години с Humperdinck. Деси Добрева ще се огледа и види по различен начин за Man in the mirror на Майкъл Джексън, а Папи Ханс отново ще се изправи пред големите хитове на десетилетието с Лейди Гага. Мария Илиева ще бъде Кийт Флинт, а Стефан Илчев ще опита фънка със Ceelo Green. Петя Буюклиева ще трябва да избере между рап музиката и женския вокал с образите на Криско и ТИТА, а самата ТИТА ще трябва да усвои безкомпромисното присъствие на Тина Търнър.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването, официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY