Милко Калайджиев поведе участници и публика в хоро с „Бяла роза“

Уникално начало на осмата вечер на преобразявания постави ТИТА, която наелектризира сцената в образа на победителката на Евровизия 2018 - NETTA. Малко по-късно самата тя грабна победата с поздравления от специалния гост в журито – световноизвестният цигулар Веско Ешкенази. Стефан Илчев беше буквално разполовен в дуета на Марк Антъни и Тина Арина. Певецът обра овациите с умението да изпълни песента на два гласа и да прескача за секунди от един в друг образ. 

Снимки от осми лайв на „Като две капки вода“ разгледайте ТУК

„Доли Партън създава това парче и разрешава на Уитни Хюстън да направи кавър. Радвам се, че и аз ще имам възможност да го изпея и да предам това лично послание – да обичаш въпреки себе си!“, сподели Деси Добрева, която впечатли Фънки с изпълнението си. Дичо на свой ред издаде, че Володя Стоянов е заменил рока с македонската музика в младите си години – това се случи и с популярният рок изпълнител, който разучи „Море сокол пие“ за осмия лайв на „Като две капки вода“.За първи път на сцената на шоуто се появи и Дженифър Холидей, пресъздадена от Петя Буюклиева, а преобразяването й беше обявено за най-доброто от началото на участието й в шоуто.

Зад кулисите на осми лайв в седми сезон на „Като две капки вода" в снимки

„Ако можеше да си с 63 см. по-висок, щеше да бъдеш по-автентичен, но се справи страхотно!“, заяви Хилда Казасян след изпълнението на Папи Ханс като Слави Трифонов. Мария Илиева забрави за Стивън Тейлър, за да се впусне в оперното пеене на ненадминатия Лучано Павароти, а Веско Ешкенази добави: „Това е най-близкото изпълнение до стила, в който се изявявам аз. Въпреки че Лучано Павароти беше малко по-статичен, ти се справи страхотно!“. Милко Калайджиев призна, че на път от Свиленград до София не е спрял да си припява и да репетира песента на своята приятелка Славка Калчева, а резултатът беше  хоро с участието на публика и участници в залата на шоуто. 

ТИТА: Образът на NETTA се оказа изключително труден

Следващата седмица Дичо ще плува в свои води със ZZ Top, а Милко Калайджиев ще се върне в младежките си години с Humperdinck. Деси Добрева ще се огледа и види по различен начин за Man in the mirror на Майкъл Джексън, а Папи Ханс отново ще се изправи пред големите хитове на десетилетието с Лейди Гага. Мария Илиева ще бъде Кийт Флинт, а Стефан Илчев ще опита фънка със Ceelo Green. Петя Буюклиева ще трябва да избере между рап музиката и женския вокал с образите на Криско и ТИТА, а самата ТИТА ще трябва да усвои безкомпромисното присъствие на Тина Търнър.

 Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY