Алекс, Петя, Йоан, Катя и Петьо пък планират отмъщение в първия епизод от пети сезон на хитовия уеб сериал

Изабела ще бъде изправена пред трудна ситуация още в първия епизод от новия сезон на уеб сериала „Следвай ме“. Тя ще се окаже получател на неочаквани съобщения и снимки, които, без да подозира, ще застрашат нейната популярност и имидж пред останалите. Какво иска да разкрие подателят им и с какво държи в ръцете си Бела? Отговорът на този въпрос вижте първо във Vbox7.

Присъствието на Габриела в училището разрушава хармонията и спокойствието в компанията. Популярното момиче унижава всички публично и Алекс, Петя, Йоан, Катя и Петьо са решени да не се оставят на тормоза и да върнат мира в училище. Те започват да планират отмъщение, от което да пострада имиджът на Габи, но дали ще успеят толкова лесно или ще имат нужда от допълнителна помощ?

В училището ще се появи и едно от свежите лица на „Следвай ме“ – новият ученик Ангел, в чиято роля влиза танцьорът и влогър – Калоян Димитров - Ballan. Той се запознава с Ники и двамата веднага намират общ език в спорта, като играят баскетбол заедно. Ще продължат ли отношенията им да бъдат толкова безпроблемни и в бъдеще?

Ще се поддаде ли на шантажа Изабела? Какво ще измислят приятелите, за да отмъстят на Габриела? И дали завръщането на София няма да е ключов фактор в развитието на отношенията занапред? Не пропускайте да разберете в премиерния епизод за пети сезон на хитовата уеб поредица „Следвай ме“.

Не пропускайте „Следвай ме“ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7. За да следите всичко актуално около сериала, последвайте официалния профил на „Следвай ме“ в Instagram и страницата във Facebook.