Ще гори ли Кухнята на Ада от емоции и напрежение и как един готвач ще заслужи доверието на шеф Ангелов, а друг – само критики, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Тази вечер от 21.00 ч. зрителите на NOVA ще станат свидетели на изненадващо изпитание, което ще предизвика отборния дух на двата отбора в Hell’s Kitchen, готварския им талант и умението скоростно да приготвят перфектната закуска. Ще има мрачни взаимоотношения, открити обвинения в саботьорство, но и неочаквано сплотени отбори в стремежа им към победа. Вечерната резервация ще опъне нервите на взискателния шеф Виктор Ангелов до краен предел, един готвач ще заслужи неговото доверие, а друг ще отнесе сериозни критики. Дали шестимата готвачи, които загубиха своите куртки в последния епизод на Hell’s Kitchen миналата седмица, ще успеят да ги спечелят обратно, ще разберем след броени часове по NOVA. В Кухнята на Ада ще бъде нажежено до пожар, ще има драми със стартери и гарнитури, ще има сериозно стягане на редиците и една мъжка дума, че вечерната резервация ще бъде приключена успешно. Дали това ще бъде достатъчно да спаси готвачите от номинация, ще разберем в днешния епизод на Hell’s Kitchen от 21.00 ч.

Шеф Ангелов: Победителят в Hell’s Kitchen трябва да е визионер и отличен лидер

Изненадващо сутрешно предизвикателство ще постави пред сериозно изпитание професионалните готвачи в Hell’s Kitchen. Ще гори ли кухнята на Ада от напрежение и емоции, подклаждани от строгите изисквания на шеф Виктор Ангелов за безкомпромисно качество? Със сигурност българските пожарникари ще успеят да се справят с извънредната ситуация. Зрителите на NOVA ще гледат оспорвано състезание за победа, отряд за бързо реагиране с отборен дух и завидна скорост, охлюви и драми с палачинки, а в крайна сметка може би ще има и доволни. На финала победителите ще открият тайнството на карикатурата с усмивка, а победените ще разберат какво е „къртовски“ труд и рев с лютив привкус. 

И за двата отбора в Hell’s Kitchen кошмарната вечерна резервация няма да бъде изненада и ще им трябват двойна доза усилия и талант, за да се справят, а кризисните ситуации ще изобилстват. Един готвач ще се сдобие с неочаквана бавачка, друг ще има проблеми със сладкото, трети ще е въвлечен в неравна битка с пукащи се равиоли, а четвърти ще се учи лично от шеф Ангелов как се прави сос. Мрачни взаимоотношения и открити обвинения в саботьорство ще нажежат допълнително обстановката, а това ще опъне до скъсване нервите на шеф Ангелов. Една мъжка дума и заслужено доверие обаче ще са лъч надежда, че вечерната резервация може да завърши успешно. Ще заслужат ли готвачите да получат своите куртки обратно или шеф Виктор Ангелов ще бъде безкомпромисен и някой ще бъде номиниран? Гледайте тази вечер Hell’s Kitchen от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за горещото кулинарно предаване ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA