Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък от 20.00 ч. по NOVA

Тази седмица един от главните герои на „Откраднат живот“ завинаги ще напусне любимата история на милиони български зрители. Неочаквани събития ще предизвикат поврат в съдбите на лекарите. Кая ще се окаже изправена срещу дулото на пистолет, а съдбата й ще бъде именно в ръцете на доктор Карагьозов. Появата на Орлин ще обърка допълнително любовният триъгълник на доктор Стилянова, доцент Захариев и Поли Грънчарова. Доцент Мазов ще злепостави Ина в ключов за болницата момент, а ситуацията ще ескалира с нови разкрития около компрометиращото видео. Борбата на интереси в болницата ще вземе своите жертви, а последствията ще бъдат необратими.

Владо Пенев: Надявам се на положителна развръзка между Кръстева и Цонев в „Откраднат живот”

Конфликтът между Мазов и Фотева ще започне още в епизода на най-успешния медицински сериал тази вечер по NOVA, а причината ще  бъде доктор Хинова. Горещи моменти ще има и между Галя и Захариев, но докъде ли ще доведат? Кой от героите ще се превърне в жертва на обстоятелствата? Кой стои зад плана срещу Ина Фотева?  Ще научите в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.  

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.