Темите и гостите в сутрешния блок в сряда от 6.20 ч. по NOVA

„Здравей, България" на 17 април, след като момиче се озова в „Пирогов” след бой в училище, търси отговор на въпроса „Какво провокира агресията?”. Говорят родителите на пострадалото дете. В предаването ще видите още:

Масови арести заради организирането на кучешки боеве край София. Как ще продължи разследването и какво е състоянието на спасените животни?

На живо от Париж: какво ще бъде спасено от катедралата „Нотр Дам” след опустошителния пожар.? Говори реставраторът проф. Григорий Григоров.

И още свързан ли е Колю Фичето с катедралата „Нотр Дам”? Историята разказват монасите от Преображенския манастир и  правнукът на възрожденеца - Константин Фичев.

Дни преди Великден достъпът до Рилския манастир отново е под въпрос. Пътят към светата обител продължава да се руши.

Невиждан бум на морбили в България. Болните у нас са се увеличили над 30 пъти в сравнение с миналата година. В студиото -  проф. Тодор Кантарджиев.

Врачанско село е откъснато от света повече от месец. В случай на спешна нужда до там не може да стигне дори линейка. На живо от Стояновци.

Бракониери катастрофираха след гонка с органите на реда. На живо от язовир Огоста.

Среща с Папи Ханс за участието  му  в шоуто „Като две капки вода”. Кои бяха най-трудните роли на Константин Трендафилов?

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в сряда, 17 април, от 6.20 ч. по NOVA. Подробности четете на сайта Nova.bg. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.