Гледайте началото на романтичната поредица на 22 април, понеделник, от 22.30 ч.

На 22 април в ефира на DIEMA FAMILY стартира премиерният сериал „Слънчеви момичета“, който ще плени зрителското внимание с епизодите си всяка делнична вечер от 22.30 ч. В романтичния разказ главната героиня е учител по литература от Измир с три прелестни и коренно различни дъщери. Животът ѝ е щастлив, докато един ден пътят ѝ не се пресича с този на харизматичен бизнесмен от Истанбул.

„Слънчеви момичета“ е вълнуваща романтична история за 35-годишната Гюнеш, майка на близначките Назлъ и Селин и с две години по-малката Пери. Гюнеш се запознава с бизнесмена Халук Мертоглу, помежду им пламва страстна любов и скоро той предлага брак на любимата си. Дъщерите на Гюнеш обаче нямат представа за връзката на майка си и когато разбират за предложението, трите момичета приемат ситуацията по различен начин. Назлъ е изцяло против сватбата, а Селин смята, че този брак е страхотна възможност, както за майка й, така и за нея самата. Най-малката сестра Пери пък уважава избора на майка си и желае щастието й. Гюнеш и семейството ѝ ще се превърнат в неочакван проблем за фамилията на Халук - при запознанството им наяве ще излязат много тайни и нищо в животите на героите няма да бъде същото.  

В главната роля влиза актрисата Eврем Алася, която си партнира с актьора Емре Кинай. Двамата ще покажат завидни актьорски умения като влюбените Гюнеш и Халук. Дъщерите на главната героиня са изиграни от младите актриси Бурчу Йозберк и Хенде Ерчел като близначките Назлъ и Селин, и Мирай Акай в ролята на третата дъщеря Пери.

„Слънчеви момичета” e доказателството, че истинската любов съществува, скрита под различни форми – тази на една майка към децата ѝ и тази между двама влюбени. Могат ли обаче двете да вървят ръка за ръка, без проблеми и шокиращи разкрития?

Вълнуващи вечери очакват зрителите на DIEMA FAMILY с епизодите на най-новия романтичен сериал „Слънчеви момичета“. Не пропускайте от 22 април всяка делнична вечер от 22.30 ч.