Мия и разследващите се мобилизират да открият бързо изчезналата Диaна тази вечер в 22.00 ч. по NOVA

Парче риза на една от жертвите, нож - вероятното оръжие на убийствата и надпис „Един ден“. Дали предстои ново убийство или това са знаци, оставени с цел да поведат разследването в нова посока – предстои да видим в новия епизод на криминалната драма тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Нервите на Филип не издържат – няма отпечатъци, нито следи, а убиецът си играе с тях. Междувременно Донка ще се натъкне на улика, която може да преобърне разследването. Тя ще се сблъска със съмнителен мъж, облечен в черно – дали това не е извършителят на убийствата и дали Донка няма да се окаже следващата му жертва?

Мия е разтърсена от изчезването на дъщеря й. Ситуацията изглежда критична, когато се появява информация, че тя е с основния заподозрян за тежките престъпления. Мия и разследващите полицаи мобилизират всички ресурси и започват издирване. Всеки миг закъснение може да се окаже фатален за младото момиче.

Играта, в която Диaна попада внезапно, ще я отведе до територия, която е непозната и опасна. Ще успее ли и този път да се измъкне невредима  – ще разберем в епизода тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook