Гледайте комедията „МХП: Маймунски Х-тремни постижения“ от 12.50 ч. и „Братята тигри" от 14.50 ч.

Съботен следобед, изпълнен с екстремни приключения по снежните писти и в тропическите джунгли, предстои с филмите в ефира на NOVA. От 12.50 ч. любимото на малки и големи шимпанзе Джак се впуска в овладяването на нов спорт в комедията „МХП: Маймунски Х-тремни постижения“. След вълнуваща година, прекарана в игра на хокей със „Сиатъл Симианс" и обучение да кара скейтборд, в тази щура лента от създателите на хитовата филмова поредица „Въздушният Бъд” Джак овладява и сноуборда. Филмът съчетава екшъна на сноуборда и екстремния спорт с криминалната комедия и е част от популярната серия кино продукции за маймуната спортист. Новите умения на симпатичното шимпанзе се оказват доста полезни, когато се съюзява с двама братя, оставени сами вкъщи, срещу двама много лоши престъпници.

В 14.50 ч. филмовото приключение ще отведе зрителите в екзотичните джунгли и древни руини на Френски Индокитай с „Братята тигри”. В лентата на режисьора Жан-Жак Ано актьорът Гай Пиърс се превъплъщава в романтичен изследовател, който разкрива историята на два тигъра - братя, разделени още като малки и хванати в плен. Единият принудително става цирков артист, а другият - обучен убиец. Години по-късно братята отново се събират, но насила изправени един срещу друг като врагове. 

Не пропускайте развръзките в комедията „МХП: Маймунски Х-тремни постижения“ от 12.50 ч. и „Братята тигри" от 14.50 ч. днес по NOVA.