Гледайте семейната комедия „С вкус на любов” от 12.30 ч., романтичната драма „Идеалното момиче” от 14.10 ч. и „Мистерии от малкото градче: Смъртоносно начинание“ от 16.00 ч.

Романтичен кино следобед с житейски уроци и мистерии в търсене любовта очаква зрителите с филмите на Цветница по NOVA. От 12.30 ч. звездата от сериала „Баща по неволя” Жан-Люк Билодо ще докаже правотата на старата поговорка, че не се знае какво печелиш, когато губиш в семейния филм „С вкус на любов”. В лентата участват и популярната актриса от сериала „Стоте” Линдзи Морган и звездата Есей Моралес. Жан-Люк Билодо влиза в ролята на бейзболиста Ърли Моралес, който е на път да осъществи мечтата си да играе в титулувания отбор на Лос Анджелис. Тежка контузия обаче е на път да разруши кариерата му и той намира спасение, като започва работа в любимия си ресторант. Там той се среща със своенравната Ариана (Линдзи Морган), която ще го накара да преосмисли своя живот.

След това от 14.10 ч. звездата от сериалите „Психотерапия” и „Спартак” Анна Хътчисън ще получи важен житейски урок в романтичната комедия „Идеалното момиче”  Хътчисън влиза в ролята на Кимбърли - разглезено богато момиче, което наследява състоянието на покойния си баща. Животът й напълно се променя, когато неочаквано разбира, че е напълно разорена. За да стъпи на краката си, младата дама решава да започне работа в магазин за спортни стоки. Скромната и забавна личност на собственика на магазина Майкъл променят Кимбърли с всеки изминал ден към по-добро. Дали пораждащите се между двамата чувства ще я научат да обича истински, след като тя си връща състоянието и отново се превръща в богата жена?

Филмовата щафета в 16.00 ч. поема номинираната за „Грами” певица и актриса Джуъл Килчър в компанията на канадската звезда Колин Фъргюсън, за да се впусне в заплетено криминално разследване в „Мистерии от малкото градче: Смъртоносно начинание“. В лентата по бестселъра на Кейт Каралайл, Джуъл Килчър влиза в ролята на Шанън Хюс - собственик на строителна фирма и експерт в реставрацията на къщи във викториански стил. По време на поредната реновация тя се превръща в истински детектив относно разплитането на неразгадани до този момент мистерии с помощта на журналиста Мак Съливън  (Колин Фъргюсън). Шанън е поела благотворителен проект за обновяване на огромно старо викторианско имение. Когато местен банкер е намерен убит вътре, тя трябва бързо да предприеме мерки да открие уликите, които водят към убиеца, за да може да продължи с проекта по реновиране на къщата.

Не пропускайте развръзките в семейната комедия „С вкус на любов” от 12.30 ч., романтичната драма „Идеалното момиче” от 14.10 ч. и „Мистерии от малкото градче: Смъртоносно начинание“ от 16.00 ч. тази неделя по NOVA.