Принц Хари и Меган Маркъл очакват първото си дете

Майката на херцогинята на Съсекс Дория Рагланд е пристигнала във Великобритания, съобщава DarikNews.

СНИМКИ ОТ ПРИСТИГАНЕТО Й ВИЖТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Тъщата на принц Хари е дошла от Америка, където живее, за да посрещне първородното си внуче.

Хари и Меган ще нарушат кралските традиции за избор на детегледач

В началото на месеца херцозите на Съсекс се преместиха от двореца Кенсингтън в Лондон в резиденцията Фрогмор хаус в графство Бъркшър.

Хари и Меган не издадоха очакваната дата за раждането на бебето, макар и през януари Меган да каза, че е бременна в шестия месец. Миналата седмица двойката обяви, че няма да съобщи веднага за щастливото събитие.

След като свикне с новия живот заради бебето, популярната двойка планира да се премести в Африка. Там Меган и Хари ще живеят поне три години и причината е, че ще бъдат на хуманитарна мисия, предаде БГНЕС.

Астроложка: Бебето на принц Хари и Меган ще бъде дръзко

Съобщението за пресата беше направено от бившия личен секретар на кралица Елизабет II - лорд Гейд. Мястото, където ще живеят, все още не е известно, но е ясно, че тяхната ангажираност там ще се основава на хуманитарна работа в рамките на организацията "Commonwealth".

Британската общественост е в недоумение защо са решили да заминат и да живеят известно време в Африка, но медиите припомнят, че този континент има специално място в сърцата на Меган и Хари. Там те се влюбват един в друг и първото съвместно пътуване като кралска двойка е именно там. Хари купи от Африка диамантения пръстен, с който предложи на Меган и там двамата отпразнуваха нейния 37-ми рожден ден.

Принц Хари не крие публично колко много означава Африка за него, наричайки я „негов втори дом“. 

Информация: DarikNews

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.