Криско изненада Петя Буюклиева с участие в имитацията ѝ на ТИТА

Поп, рок и ненадминати имитации превзеха сцената на „Като две капки вода“ в деветия лайв на „Като две капки вода“. Победител в поредната нощ на имитациите беше ТИТА, която нажежи сцената с танците на Тина Търнър. Хитовата изпълнителка се превърна във вокален педагог на Петя Буюклиева, която имаше за задача да се преобрази в самата ТИТА. Голямата изненада на вечерта беше появата на Криско, който партнираше на Петя в хитовия дует.

Снимки от девети лайв на „Като две капки вода“ може да разгледате ТУК

Вечерта беше открита от Милко Калайджиев, който минути преди да влезе в образа на Енгълбърт Хъмпърдинк, сподели с чувство за хумор, че вече се е лишил от извивките в гласа, дори и в песните си.

„Всеки път те преоткривам. Справи се перфектно – обичам те!“, заяви специалният гост на журито – Орлин Горанов, след като Мария Илиева разтърси сцената с британски акцент и неуправяемите движения на Кийт Флинт от The Prodigy. Дичо се превъплъти в образа на Били Гибънс от легендарните ZZ Top, а Папи Ханс получи първи овации за женски образ в шоуто с Lady Gaga.

„Тази вечер не излизам като състезател, а като победител“, заяви Деси още преди появата си на сцената с песента Man in the mirror. Певицата сподели, че песента има важно послание за нея, а в детството си е събрала повече от 5000 подписа с покана към Краля на попа. Стефан Илчев създаде един от най-позитивните си образи със Ceelo Green.  

 След кратка пауза, на 6 май, зрителите ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова. Бутонът на късмета предизвика Папи Ханс да се преобрази в Енрике Иглесиас, а Милко Калайджиев ще се изправи пред най-гголямото си предизвикателство в шоуто с Лили Иванова. Дичо ще изпее едно от култовите парчета на U2, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се впусне в една от незабравимите балади на Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае с творчеството на The Weeknd. Победителката за вечерта ТИТА ще избира между Ерос Рамацоти и Шер за имитацията звездния дует.

Не пропускайте „Като две капки вода“  на Гергьовден от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY