Не пропускайте епизода на революционното предаване от 22.00 ч. по NOVA

През цяла палитра от емоции преминават двойките в революционния социален експеримент „Женени от пръв поглед”. След изключително интересната им първа брачна нощ Юлия и Михаил се отправят на сватбено пътешествие в Италия, но пътуването им е пред провал, когато се оказва, че самолетът им не е на летището. Ще успеят ли двамата да заминат и какво ще предизвика разочарованието на младоженката? Гледайте „Женени от пръв поглед” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Ивана и Мерал също се отправят на пътешествие, но дали то ще им помогне да преодолеят трудностите, които преживяват, напасвайки се?

Полюсни емоции изпълват и живота на Таня и Светозар. На него му предстои тежко дело и той се нуждае от подкрепата на съпругата си, но дали решението на съдията и различните им  реакции на случващото, няма да предизвикат напрежение между тях?

През какви житейски изпитания преминават трите двойки в революционния експеримент, проследете в новия епизод на „Женени от пръв поглед” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.