Василена Гръбчева и операторът Станислав Илиев гостуват в Hell’s Kitchen, за да ни покажат каква гурме великденска трапеза ще приготвят за празника най-добрите кулинари?

„На Велики четвъртък правим подготовка за неделя, замесват се козунаци, в нашето семейство съпругата ми прави козунаците, аз приготвям агнешкото, а всички заедно се събираме, за да боядисваме яйцата. Всъщност за мен по-приятен е моментът след Великден, когато са останали много от яйцата, които сме боядисали в повече, и от тях си правя много хубава яйчена салата с домашна майонеза с малко скариди или малко шунка“, разказва шеф Ангелов.

Ралица, Чилева и Татяна са заплашени от изгонване от Hell’s Kitchen България

Какво да очакват зрителите от днешния епизод на Hell’s Kitchen?

„Може би ще съм една идея по-смирен... ще прикрия малко по-добре дяволската страна в мен.“

Финалът в кухнята наближава, има ли повече напрежение от обикновено?

„За участниците, може би има. Те обаче са изключително напреднали в обучението си и смятам, че са все по-координирани, така че ще се радваме на все повече професионализъм в кухнята.“

Къде е райското място в „Кухнята на Ада“?

„Райско място в „Кухнята на Ада“ има там, където хората си добре подготвени и вършат работата си на ниво.“

Насладете се на невероятно красивите и интересни ястия, които СУ-Шефовете подготвят за Великден и съвети дадоха дясната и лявата ръка на шеф Ангелов на участниците в Hell’s Kitchen непосредствено преди финала на шоуто, вижте във видеото на „Здравей, България“.

Актуални новини за горещото кулинарно предаване ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA