Фатален ли ще се окаже конфликтът в двойката?

Празникът на влюбените – 14 февруари, преминава неочаквано за Светозар и Таня. Въпреки спокойните досега отношения, в семейната двойка настъпва напрежение. Каква е причината за породилия се спор, проследете в днешния епизод на предаването „Женени от пръв поглед“  от 22.00 ч. само по NOVA.

Светозар изненадва Таня с изпълнение на живо на песента – подарък за сватбата. Въпреки романтичния подарък отношенията са обтегнати. Каква е причината емоциите да ескалират и двамата влюбени да прекарат остатъка от вечерта в отделни стаи, вижте само по NOVA. Въпреки че проблемите на най-зрялата двойка в предаването все още не са отшумели, те тръгват на планираната екскурзия.

Другото младо семейство, Асанови са все още на екскурзия до Рупите. Мелнишкото вино изиграва шега на Мерал и изкарва на показ вътрешните му съмнения в чувствата на Ивана. Притесненията му се задълбочават, когато решава да придружи съпругата си на неин служебен ангажимент. Ще даде ли Ивана повод на съпруга си да ревнува, вижте по NOVA.

Михаил и Юлия се отдават на меден месец в италиански стил. Традиционните италиански ястия се оказват трудно достъпни заради езиковата бариера, което възпрепятства доброто прекарване на вечерта.

Не пропускайте да проследите емоциите между участниците във втори сезон на революционното документално риалити „Женени от пръв поглед“ тази вечер от 22.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на „Женени от пръв поглед“ на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.