Дегустация на тъмно, „загадка ала Шеф“ и най-емоционалната и тежка вечерна резервация очакват тази вечер финалистите в Кухнята на Ада

Тази вечер от 21.00 ч. зрителите на NOVA ще видят най-емоционалната, но и най-тежката вечерна резервация за участниците в Hell’s Kitchen. Финалистите в най-горещото кулинарно телевизионно шоу ще готвят за своите семейства и любими хора. Ще успеят ли да преглътнат сълзите и бушуващите емоции, и да се превърнат в истински черни кулинарни командоси, за да покажат на какво ги е научил шеф Виктор Ангелов в последните три месеца в Кухнята на Ада? Тази вечер седмината топ готвачи ще се борят да защитят черните си куртки, а „огнената“ Чилева и „ледения“ Никола ще се изправят в най-ожесточения дуел в историята на втория сезон на Hell’s Kitchen. Кой ще спечели черната си куртка обратно и ще направи сериозна крачка напред пред останалите ще разберем от 21.00 ч. по NOVA.

Дегустация на тъмно и желирани бомбони ще изпотят сериозно двамата най-амбицирани за победа готвачи в кулинарния дуел за оставане в Hell’s Kitchen. Чилева или Никола ще демонстрира повече умения? „Загадка ала Шеф“ ще вдигне още по-високо летвата и ще покаже на новите Шефс, че са нужни доверие, знания и кулинарно майсторство, за да успееш да изпълниш поредното предизвикателство за топ-готвачи на шеф Ангелов. Кой ще спечели своя черен пагон отново, ще разберем след броени часове по NOVA.

Вечерната резервация ще бъде най-тежката и емоционалната за участниците в шоуто от началото на втория сезон. Вълнение и сълзи ще владеят Кухнята на Ада, а топ-готвачите ще вложат сърце и душа, за да готвят за любимите си хора. Дали обаче ще успеят да се справят и да покрият високите стандарти на шеф Ангелов? Все пак ще има и специални награди, за тези които успеят. Какви ще бъдат те, гледайте от 21:00 в поредния епизод на Hell’s Kitchen. Един грандиозен оризов проблем обаче ще подлее вода на професионалистите и виновник за това ще има. План Б ще изненада шеф Ангелов, но дали това ще е достатъчно, за да спаси един готвач от изгонване? Ще има ли напуснал тази вечер Hell’s Kitchen? Гледайте от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за горещото кулинарно предаване ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA