"Здравей, България" разкри тайните на хитовото шоу за преобразяване

Как любимите ни звезди се превръщат в коренно различни хора и каква е тайната на трансформацията им? Василена Гръбчева надникна зад кулисите на гримьорните от "Като две капки вода" в "Здравей, България". 

"Работя от 18 години като фризьор и се занимавам с косите на участниците в предаването вече 7 сезона. Разбира се, работата в шоуто има своите специфики - не е лесно човек да стои с прибрана коса и стегната перука часове наред, но пък образите, които се получават накрая, си заслужават", разказа Десислава Гроздева. 

"Правим отливки на всички участници в началото на "Като две капки вода" и върху тях скулптираме различните образи. Когато имаме възможност да разгърнем потенциала си, сме много изобретателни. Адреналинът е много голям", разкриват гримьорите на предаването. 

"Работата зад кулисите е много забавна, всички работим в абсолютен синхрон. Комуникацията между целия образ - фризьори, гримьори и нас, е непрестанна" - пък сподели арт директорът на шоуто Кремена Халваджиян. 

Какво още разкри екипа, вижте във видеото от "Здравей, България". 

Не пропускайте „Като две капки вода“ на 20 май, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY