Кои са шестте лъчезарни момичета, които ще се борят за титлата Кралица на Instagram?

Кастингът за новия сезон на InstaQueen събра над 10 000 кандидатки за короната и този път персонажите им са много по-разнообразни. Габриела, Ирина, Кристалина, Мария, Михаела и Стиляна устремено се впускат в надпреварата за престижната Instagram титла. Какви са личните истории на шестте участнички и какво е първото предизвикателство, което Мегз подготвя за тях, вижте първо във Vbox7.com 

Тази година водещата на бляскавото уеб риалити Миглена Каканашева – Мегз обещава да бъде много по-взискателна към претендентките за короната. Дизайнерката, звездните ѝ съветници и Megz Angels – нежната Бояна, колоритната ЕVA, победителката от първи сезон – Ивомила, грациозната Биляна Лазарова, Галя Димитрова и най-новото попълнение в екипа – Лина Роскин, ще изберат коя от участничките заслужава да бъде кралицата на Instagram.

„Изключително ми е приятно, че се завръщаме с нов, втори сезон. Истински съм развълнувана и имам огромни очаквания! Tова е сезонът на личните истории и битки, чрез които нашите момичета ще накарат зрителите да се припознаят в тях“, споделя Миглена Каканашева.

Първото предизвикателство на водещата в шоуто цели да опознае претендентките, съдейки по техния педикюр. Кои са момичетата, които без страх се впускат в предизвикателството?

Кристалина завършва езикова гимназия с френски и английски и е професионален автомобилен дрифт-състезател, Ирина е привърженик на естествената красота, Мария се определя се като позитивен, лъчезарен и амбициозен човек. Най-трудната битка в живота ѝ е тази с булимията. Стиляна е студентка по маркетинг във Великотърновския университет, Габриела изучава право в Софийския университет – перфекционист и винаги иска да покаже най-доброто от себе си. Михаела пък е всестранно развита личност – учи инженерен дизайн и е републикански шампион по фрийстайл сноуборд.

Какво казва педикюрът на претендентките за тях самите? Какви са следващите предизвикателства, които очакват шестте момичета? Отговорите на тези и много други въпроси ще видите в пилотния епизод на новото уеб риалити InstaQueen във Vbox7.com.

Успоредно със сериите феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook.

Не пропускайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7.com.