Юлия и Михаил се сближават, Мерал връща усмивката на лицето на Ивана с приятна изненада, а Таня и Светозар са на път да се разделят завинаги

Докато Мерал преосмисля поведението си и прави всичко по силите си, за да не допуска ревността да застане между него и съпругата му, Светозар продължава да провокира Таня, като не спира да я изкарва от равновесие с откритите си обвинения. Двамата заминават за Копривщица, но след тежките думи, които си разменят, Таня няма абсолютно никакво желание да общува с него. Каква е причината за резкия обрат във взаимоотношенията им и има ли нещо общо с финансовото състояние на Светозар?

„Нямам думи. Правили са ми много изненади, но този път не заподозрях абсолютно нищо“, споделя Ивана, когато Мерал я води на специално място – романтичен уикенд във Велинград с плодове, шампанско и още една съвсем неочаквана приятна изненада. Каква е тя и какви чувства ще провокира в красивата певица ще разберете в епизода на „Женени от пръв поглед“ тази вечер.

Междувременно Юлия заминава за Пловдив, за да разгледа родния град на своя съпруг и да гостува в дома му. Михаил я очаква с нетърпение и старателно се подготвя, за да я посрещне подобаващо. Нова прическа, сладки изкушения и приятен масаж връщат усмивката на лицето на Юлия, но какво ли впечатление ще й направи дома му, ще разберете тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за „Женени от пръв поглед“ ще откриете на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.