Броени дни преди финала на седми сезон на „Откраднат живот: Любовта лекува“ актрисата гостува в предаването „Плюс Минус: Коментарът след новините“, за да сподели впечатленията си от последните часове на снимачната площадка.

„Идвам директно от снимачната площадка. Остава още един ден. След всяка последна сцена с наш колега го изпращаме с аплодисменти. Моята последна сцена ще бъде заснета утре,“ сподели в студиото на предаването Гергана Стоянова, която играе ролята на анестезиолога Поли Грънчарова.

„Много хора ме питат кой ще бъде излекуван в нашата тройка в сериала. Но както знаете любовта първо те побърква, след което изтрезняваш, наместваш се и в крайна сметка или прераства и разцъфва в обич, или излизаш от нея излекуван.“

 „Според мен влюбването не трае три години, а 6 месеца. Оттам нататък любовта може да продължи и цял живот. Но пък любовта е единственото нещо, което може да излекува всичко и всеки. И това ви го казва един анестезиолог“, шегува се актрисата, която не пести похвалите си по отношение на екипа от професионалисти, който стои зад хитовата телевизионна поредица. „Повече от 25 години се занимавам с озвучаването на филми и сериали. Възхитена съм от всички, които работят по този проект.“

Кой ще излезе излекуван в „Откраднат живот: Любовта лекува“ предстои да разберем съвсем скоро, а повече за професионалните предизвикателства, които очакват Гергана Стоянова, може да видите във видеото на „Плюс Минус: Коментарът след новините“ по NOVA.