Предстои ни още по-ожесточена битка за титлата „Топ готвач“ на България за 2019 г., награда от 100 хиляди лева и работа при шеф Виктор Ангелов

Ралица Ангелова беше поредният професионален готвач, който напусна Hell’s Kitchen България завинаги две седмици преди големия финал на световноизвестното кулинарно шоу. След тежка вечерна резервация, в която липсата на комуникация и огромното напрежение между Ралица и Светлана, с която разделяха усилия на най-важната станция в кухнята „Месо и риба“, изиграха лоша  шега и за двете. И ако Светлана успя да запази хладнокръвие, то Ралица изпусна нервите си, допусна крясъци и абсурдно за шеф-готвач поведение. Това беше и една от основните причини шеф Виктор Ангелов да вземе необратимото решение да се раздели с нея завинаги.

„Рали, добър готвач си. Има много енергия в теб, но трябва да я насочваш в правилната посока, иначе ще те унищожи“ – с тези думи шеф Ангелов сложи край на участието на Ралица във втория сезон на най-горещото телевизионно риалити в българския ефир Hell’s Kitchen.

 „Участието ми в Hell’s Kitchen беще истинско изпитание за мен, но и едно невероятно изживяване. За мен, в България има само един готвач, от който исках да се уча и това е шеф Виктор Ангелов. Мечтата ми се сбъдна и аз бях негова ученичка“, споделя Ралица след напускането на шоуто. За нея най-трудното в Кухнята на Ада е била изолацията от семейството, а пътят, който е изминала - тежък и дълъг, но изключително ценен, тъй като кулинарните й умения са се повишили десетократно. „Най-ценният урок, който научих от шеф Ангелов е, че ако наричаш себе си перфекционист трябва да си готов да понесеш критика, за да може да я превърнеш в съвършенство“, казва още Ралица.

Битката за голямата награда от 100-хиляди лева и едногодишен договор в ресторант на шеф Виктор Ангелов става все по-ожесточена, а изкачването още по-стръмно. В следващата седмица ще видим кои от професионалните готвачи ще успеят да стигнат до полуфинал, а след това и да се преборят за финалната тройка. Големият финал на Hell’s Kitchen предстои на 30 май 2019 г. от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA