Възможна раздяла и невъзможно съжителство поставят пред изпитание двойките в революционния телевизионен формат

С изненадващото пътуване до Велинград Мерал успява да намери изход от трудната ситуация в отношенията си с Ивана. Бягството от напрегнатото ежедневие повлиява положително и на Светозар и Таня. Напрежението между тях намалява по време на екскурзията им в Копривщица, но дали това ще е така за дълго, проследете в новите епизоди на социалния експеримент „Женени от пръв поглед“  - във вторник и сряда от 22.00 ч. само по NOVA.

Ивана е очарована от старанието, което полага съпругът ѝ. Изненадите, които той е подготвил за романтичната им почивка, не спират през целия им престой. Изпълнителката оценява усилията и дори признава, че това е най-хубавата им екскурзия досега. Запленен от чувствата си, Мерал прави общи бъдещи планове, но дали Ивана се намира на същата страница?

Почивката на Светозар и Таня далеч не е толкова романтична. За момент те сякаш стоплят обтегнатите отношения, но и най-малкото неразбирателство между тях, запалва поредния им бурен конфликт. Ще доведе ли това до окончателно решение за раздяла и защо Таня заплашва съпруга си с полиция, вижте в новия епизод на предаването „Женени от пръв поглед“ само по NOVA.

Междувременно Михаил и Юлия са в Пловдив, където младоженецът прави всичко по силите си за сближаването им. Предлага ѝ да заживеят заедно в неговия дом, но дали темпераментната дама ще каже "да"? Възможна ли е връзка от разстояние, каква изненада прави Мишо на работното място на Юлия и как ще реагира тя, гледайте тази вечер в революционния телевизионен формат.

Не пропускайте да проследите вълнуващите емоции между участниците във втория сезон на „Женени от пръв поглед“ утре вечер от 22.00 ч. само по NOVA. 

Актуални новини за „Женени от пръв поглед“ ще откриете на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.