Деп твърди, че той е бил жертва на домашно насилие

Холивудската звезда Джони Деп отрича да е малтретирал бившата си съпруга Амбър Хърд, а напротив - твърди, че той е бил жертва на домашно насилие.

В нови съдебни документи по делото за клевета на актьора срещу Хърд, което е за 50 милиона долара, Деп обвинява бившата си жена, че е инсценирала насилие, като си е нарисувала синините по тялото, предава Би Би Си, цитиран от "24 часа".

"Отричам твърденията на госпожа Хърд все така яростно, още откакто ги направи за първи път през 2016 г.", заяви Деп.

Адвокатът на Амбър от своя страна отрича обвиненията към своята клиентка.

Джони Деп ще се жени

Актьорът заведе дело за клевета срещу нея, след като през декември тя разказа пред The Washington Post, че е била жертва на домашно насилие. Хърд поиска съдът във Вирджиния да отхръли делото на Деп, което доведе до новата жалба от холивудската звезда спрямо бившата му.

"През 2016 г. тя се появи с нарисувани синини в съда, които и свидетели, и камери показват, че не са били факт през нито един ден от предишната седмица", твърди Джони Деп. "Ще продължавам да отричам до края на живота си. Никога не съм малтретирал Хърд или която и да е друга жена".

Джони Деп съди бившата си жена за $50 милиона (СНИМКИ)

"Тя беше извършителят, а аз жертвата. При смесване на амфетамини по рецепта и други лекарства заедно с алкохол, госпожа Хърд е извършвала безбройни актове на домашно насилие срещу мен. Някои от тях са ми оставяли сериозни телесни повреди. А понякога това се е случвало и в присъствието на трети лица", заявява актьорът.

В свое изявление пред списание People адвокатът на Амбър Ерик Джордж заявява: "Доказателствата по този случай са ясни. Джони Деп многократно е малтретирал жена си".

Говорител на Деп пък твърди пред Би Би Си, че адвокатът на Хърд говори за неопровержими доказателства по случая, а не представя нито едно".

Двамата актьори се ожениха през февруари 2015 г., но през 2016 г. уредиха развода си извън съда и подписаха споразумения да не разкриват подробности около отношенията си.

И още любопитни новини:

Джони Деп: Никога не съм причинявал болка на жена си (СНИМКИ)

17-годишната дъщерята на Джони Деп се разголи за списание (СНИМКИ)

Джони Деп се появи като капитан Джак Спароу в "Дисниленд" в Калифорния (ВИДЕО)

Бившата на Джони Деп се раздели с Илон Мъск (СНИМКА)

Как Джони Деп успя да профука 650 милиона долара

Ванеса Паради се омъжи (СНИМКИ)

Джони Деп съди бившите си мениджъри за 25 млн. долара

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.