Юлия и Михаил се опитват да стоплят отношенията си, Мерал се бори с ревността си към Ивана, а Таня и Светозар са в сериозна криза

Докато Мерал и Ивана научават все повече един за друг при астроложката Марияна Добранова, Светозар продължава да чувства Таня като студена и деспотична и определено се нуждае от помощта на Маги Ангелова, за да успее да я погледне в очите. Таня от своя страна се чувства заплашена и манипулирана от него и признава, че се съмнява в неговата искреност. Каква е причината за хиперболизирането на проблема между тях и има ли нещо общо с предишния брак на Светозар?

След еуфорията от сватбата, Юлия и Михаил се чувстват като напълно непознати. Въпреки че той се подстригва, за да стане по-привлекателен в нейните очи, тя твърди, че физическото привличане между двамата е не повече от 10%. Най-големият проблем между двамата всъщност се оказва комуникацията. Юлия е затворена и не може да изрази желанията и чувствата си, а Михаил не успява да надскочи баналните разговори и да поговори открито с нея за нещата, които го вълнуват. Ще успеят ли двамата да направят първата крачка в изразяването на себе си, ще разберете в епизода на „Женени от пръв поглед“ тази вечер.

Междувременно Ивана е много впечатлена от консултацията с астроложката и се опитва да преодолее основния препъни камък в отношенията с Мерал, който е липсата на доверие между двамата. Тя му казва, че обича да споделя всичко с партньора си, така че очаква от него да бъде по-освободен и либерален. Кое е събитието, което ще направи двойката по-любящи един към друг, ще разберете тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за „Женени от пръв поглед“ ще откриете на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.