Култови образи и незабравими дуети стъпват на сцената на финала на 27 май от 20.00 ч. по NOVA

„Този сезон има изключително много изненанди! От една страна е съгражданинът ми по бургаска линия – Стефан Илчев, който направи невероятни образи. Познаваме Мария Илиева и ТИТА като певици, но те успяха да покорят публиката и с актьорския талант! Желая успех на всички!“, заяви първият победител в „Като две капки вода“ Рафи Бохосян пред камерата на "Здравей, България".

Зад кулисите на дванадесети лайв в седми сезон на "Като две капки вода"

В понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA феновете на уникалното шоу за преобразявания ще видят последната надпревара на финалистите за сезона – Стефан Илчев, Мария Илиева, ТИТА и Милко Калайджиев. По време на големия финал всеки от тях ще се впусне в образ, с който да спечели единодушно подкрепата на зрителите и да грабне и голямата награда – чисто нов лек автомобил. Мария Илиева и ТИТА ще представят музикалната икона Бионсе с две от култовите й парчета – коя ще се свърже по-добре с R&B стила на една от най-известните изпълнителки в света, предстои да разберем. Стефан Илчев ще заложи именно на жената, чийто глас имитира впечатляващо – Лили Иванова, а Милко Калайджиев ще пребори за пореден път характерното за своя стил звучене за образа на Георги Минчев.

Дванадесети лайв в седми сезон на "Като две капки вода"

На финала на шоуто ще има и незабравими дуети – Деси Добрева и Папи Ханс ще бъдат легендарните Силвия Кацарова и Васил Найденов. Петя Буюклиева и Дичо ще се върнат в полето на сериозната рок музика с Лита Форд и Ози Озбърн.

Не пропускайте финала на „Като две капки вода“ на 27 май от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY