Най-добрият печели имунитет и място сред четиримата финалисти за голямата награда в Кухнята на Ада, а кой ще напусне шоуто завинаги - ще разберем след броени часове

Тази вечер от 21.00 ч. зрителите на NOVA ще видят една от най-оспорваните битки за оставане в Hell’s Kitchen от началото на втория сезон на най-горещото кулинарно шоу в българкия ефир. Най-добрите сред най-добрите ще готвят „като за последно“ и ще се състезават „на живот и смърт“ за одобрението на шеф Виктор Ангелов, за получат място сред 4-мата финалисти в Hell’s Kitchen.  Кой ще напусне завинаги Кухнята на Ада и кои ще се борят последно за титлата „Най-добър професионален готвач на България“ - 100 хиляди лева и договор в екипа на шеф Ангелов, ще разберем след броени часове.

Трима са в дуел на номинираните тази вечер – Чилева, Веселин и Тихомиров. Кулинарното предизвикателство, пред което ще ги постави шеф Ангелов, ще бъде с повишена трудност като за изпитание на топ готвачи. Ще видим нахъсани за победа професионалисти, изправени пред равнопоставена битка, а кой ще успее да познае тайните съставки на „Рибен ребус ала шеф“ ще е ясно в 21.00 ч. Този, който дешифрира кода най-точно печели най-желаната награда – имунитет от номинации и директно място сред четиримата финалисти. Кой ще победи? Гледайте Hell’s Kitchen тази вечер само по NOVA.

Една почти невъзможна вечерна резервация пред пълен ресторант в Hell’s Kitchen и ВИП гости – дъщерите на Илияна Раева и Наско Сираков – Славея и Виолета, и фолк дивата Емилия със сина си, почти ще взриви Кухнята на Ада. Залогът е огромен – един ще напусне завинаги, а другите ще станат част от елитния отбор на финалистите. На всяка крачка шеф Ангелов ще поставя ново и ново изпитание, номинираните за изготване от Hell’s Kitchen ще се надбягват с часовника,  ще има и такива, които ще готвят на собствени обороти, а други ще управляват кораба стабилно и непоколебимо. Кой ще се раздели завинаги с Кухнята на Ада на метри преди големия финал кой ще влезе във финалната четворка? Гледайте Hell’s Kitchen от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA