Гледайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Два чисто нови автомобила намериха своите щастливи собственици в шоуто Национална лотария на 25 май по NOVA.

Лилия Модева от Сливен победи в играта „На крачка от късмета“ и така се сдоби с комфортен бял автомобил Fiat Tipo. Тя беше в шоуто благодарение на любимия си билет „Златната 7“.

Късметлийката се придвижи първа до третото поле на пътеката, а решаващата монета номер 10 я изпрати директно в автомобила, паркиран в студиото. Захари Бахаров ѝ връчи ключовете за новата придобивка. „Чувствам се страхотно“, каза Лилия. Тя е на 37 години и работи като оперативен счетоводител.

Собственик на втория автомобил, който беше спечелен като бонус печалба от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“, стана финалистката Десислава Игнатова от село Средногорци. Тя изпробва късмета си за огромния джакпот от 2 400 000 лева. 

Десислава е на 26 години. В началото на играта разказа, че с парите, които спечели, иска да ремонтира къщата си и да помогне на близките си. Без да подозира какво ще ѝ поднесе късметът, Десислава сподели, че иска да си вземе и нова кола.

Участничката започна играта с три верни предвиждания на сферите и си спечели 20 000 лева. Последва бонус печалба - чисто нов автомобил Fiat Tipo. „Чувствам се страхотно. Не мога да повярвам“, каза с вълнение Десислава, когато се настани в колата. След това прибави още 5000 лева към паричната си печалба, но последва грешка. Тя предпочете да не рискува натрупаните 25 000 лева и се отказа. 

Сейфовете отново ощастливиха двама късметлии. Диригентът Ганчо Ганчев от Варна утрои печалбата си и ще харчи 30 000 лева. Опонентката му Петя Бекова от Ихтиман си тръгна с 6500 лева. Петя е лекар по професия. Тя сподели, че иска да отиде на екскурзия в Египет. Същата дестинация мечтае да посети и Ганчо. Той разказа, че често пътува, но винаги по работа.

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA