Броени часове преди финала на шоуто „Като две капки вода“ Стефан Илчев гостува в „Събуди се“, където даде едно от най-искрените си и емоционални интервюта до момента.

Неговата звезда изгря в „Като две капки вода“, а превъплъщенията му в образите на български и световни звезди ни заливат като лавина. 

„Труд, вяра, постоянство и вяра в собствените си възможности, подкрепа от най-близките ми хора и музика. Самият аз не се възприемам като уникален изпълнител. Но музиката за мен е всичко – мечта, начин на живот, бягство“, сподели Стефан Илчев пред Мон Дьо.

За спомените от детството

„Майка ми беше по-строгият родител, баща ми малко разваляше дисциплината. Когато настъпиха промените след 90-та година, за да може да оцелява семейството ни, се наложи баща ни да продължи да пътува с кораби. По 8 месеца го нямаше вкъщи. Най-яркият ми спомен като дете е първият ми досег с музиката, когато майка ми ме заведе на прослушване в Бургас. Бях много срамежлив. Майка ми е чула, че имам някакъв талант и по много фин начин се е опитвала да ме насочи. Като малък много исках да стана стоматолог. Това беше моята детска мечта, защото майка ми е зъботехник.“

За финала на „Като две капки вода“ и за Лили Иванова

„Бях пуснал допитване и в официалната си страница, и в Instagram. 95% от отговорите бяха Лили Иванова. Почувствах се длъжен с цялата отговорност, че за първи път аз ще имитирам наистина Лили Иванова. До момента аз съм имитирал единствено гласа й, но сега ще разбера какво е да представиш образа на тази невероятна жена. Тя трябва да бъде идол за всеки, който иска да се занимава с музика. Срещал съм се преди години с нея и бях изключително развълнуван. Притесних се страшно много, а краката ми се разтрепериха. Няма да забравя как се приближи и ми каза: „Чувала съм за вас! Браво, моето момче, много добре се представихте!“

За трудните избори в живота, за най-голямото разочарование, свързано с операта, защо не заминава да следва в Австрия, където е приет да следва магистратура, защо досега не е станал суперзвезда, какво го е възпирало да издаде свой албум, за трагичната загуба на един от най-близките му хора, за силните емоции в „Като две капки вода“ и на кого най-много би искал да прилича като изпълнител, гледайте в интервюто на Мон Дьо в „Събуди се“.

Кой ще завоюва победата в шоуто? Как ще се справят участниците в дуети и какво ще представят специалните гости – ще научите на финала на „Като две капки вода“ на утре вечер, от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY