Имат ли бъдеще браковете на участниците в социалния експеримент, гледайте тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Революционното документално риалити „Женени от пръв поглед“ е към края на своя втори сезон. Три двойки са напът да вземат важното решение дали браковете им ще продължат да съществуват, или ще изберат да се разведат. Ивана и Мерал минаха през много и различни емоционални състояния. Таня и Светозар стартираха отношения си с позитивизъм и много надежда, но достигнаха до тежък период, изпълнен с взаимни обвинения. Връзката на Юлия и Михаил се намира в ранна фаза, но между двамата има неизказани проблеми. Ще продължат ли съвместния си път двойките в социалния експеримент, не пропускайте да гледате развръзката във финалните епизоди – във вторник и сряда от 22.00 ч. по NOVA.

След като Юлия беше на гости на Михаил в Пловдив, сега е негов ред да посети дома й в София. Преживяването за двамата в столицата започва с обяд в любимата пицария на младоженката, но нейната критичност нарушава баланса в разговора. Въпреки това съпрузите слагат на масата всички свои притеснения и обсъждат въпросителните в отношенията си. Способен ли е Мишо да се пребори за вниманието и чувствата на своята половинка и какво ще бъде крайното решение на най-новата двойката във формата, гледайте в последните епизоди на предаването.

Ивана и Мерал преживяват ренесанс в отношенията си, след като минаха през криза. Двамата организират вечеря на мястото, където се срещнаха за първи път в деня на сватбата си, преживявайки отново всички емоции от един от най-важните дни в живота им месец след като си казаха „Да“ без да се познават. Съпрузите правят равносметка на отношенията си до този момента, минавайки отново по стъпките си в деня на сватбата. Ще има ли хепи енд за Мерал и Ивана и дали двамата ще продължат съвместно пътя си?

След седмица, в която Таня и Светозар поддържат дистанция един от друг, двамата решават да проведат важен разговор за бъдещето на връзката си, преди да вземат финалното решение дали ще се предадат или ще се борят за брака си. Треньорката по художествена гимнастика споделя своите чувства и емоции, а ключът към дома на съпруга й се превръща в символ на възходите и спадовете в отношенията на двойката. Въпреки напрежението и скандалите, Таня и Светозар намират сили да се усмихнат, но дали ще си простят и ще кажат „Да“ на връзката си, ще разберете във финала на втория сезон на „Женени от пръв поглед“ утре вечер от 22.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини за „Женени от пръв поглед“ ще откриете на Nova.bg, както и на Facebook страницата на предаването.