Sting пристига в България заедно с голям екип и с личния си готвач

Британската суперзвезда Sting пристига в София тази седмица, за да подари на българската публика един невероятен концерт в Арена Армеец! Турнето My Songs започна преди няколко дни, а България е една от първите държави, които ще станат част от обиколката на музиканта.

Водещият на „Грами” - с кървящ нос след караоке със Стинг и Шаги (ВИДЕО)

На 24 май излезе и едноименният албум My Songs, който включва едни от най-големите хитове на Sting, белязали кариерата му, в нов прочит и аранжимент. Албумът е наличен в стандартна и делукс версия в онлайн магазин MusicMall.bg.

Стинг пя на улицата с италиански работници (ВИДЕО)

Sting пристига в България заедно с голям екип и с личния си готвач, съобщават от София Мюзик Ентърпрайсис (SME). Концертът ще е наистина специален и впечатляващ. Самият музикант описва турнето като „животът му в песни“.

СТИНГ - ПРЕДИ И СЕГА

Специален гост на концерта ще бъде младата поп изпълнителка - Chinchilla. Тя дебютира през 2019 със забележителния си сингъл, “Elements”, с който пречупва музикалните жанрове. За кратко време тя набира изключително голям брой фенове по целия свят!

Стинг след концерта в Пловдив: Публиката беше фантастична! (ВИДЕО+СНИМКИ)

Огромният интерес към концерта беше очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец и Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg

Стинг продаде мезонета си в Ню Йорк за 50 милиона долара (СНИМКИ)

Входовете на залата в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. булевард "Асен Йорданов" няма да бъде затворен. Организаторите приканват всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. 

Chinchilla ще се качи на сцената около 20:00 ч., а Sting около 21:00ч. 

Стинг празнува рожден ден (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Стинг върна музиката в парижката зала „Батаклан”

Sting с един нов специален концерт в София

Sting и Shaggy пренесоха Античния театър в Ямайка (ВИДЕО+СНИМКИ)

Стинг и Шаги репетират в НДК (СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.